Flydende stof synonym

FLYDENDE STOF – Krydsord – Løsninger – KrydsordExperten.dk

Vi fandt 2 løsningsforslag for ordet FLYDENDE STOF som du kan bruge til at løse din krydsord. Løsningen vil ofte været et synonym til FLYDENDE STOF.

FLYDENDE STOF – Krydsord

Blandt svarene du finder er den bedste Fluid med 5 bogstaver, ved at klikke på dette eller på andre ord, kan du findes lignende ord og synonymer, der kunne være …

Svar ✅ for FLYDENDE STOF i krydsord. Find de bedste svar ⭐ for at kunne afslutte ethvert type gådespil

Synonymer for FLYDENDE – Krydsord

Synonymer for FLYDENDE

Liste over synonymer til det ord FLYDENDE og 26 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

Liste over synonymer til det ord FLYDENDE og 32 lignende ord, med samme længde der er nyttige til at kunne løse ordlege, krydsord og lignende gådespil.

fluidum — sproget.dk

stof i flydende form; nu især: vædske; ogs. (fys., foræld.) om forsk. (tænkte) stoffer som elektricitet (jf. u. Elektricitet 1), magnetisme, varme olgn.

flydende — sproget.dk

… engelsk fleet; beslægtet med verbet flåde 1 brede sig og glide forholdsvis langsomt hen over et område • om væske eller andet flydende stof 1.a bevæge …

Synonym for Stof – Synonymbog.com

Synonym for Stof

Synonymer for stof · anledning, · damask, · emne, · indhold, · klud, · klæde, · lap, · las, …

Beskrivelse og synonymer for ordet Stof

Synonym for Eftertanke – Synonymbog.com

Synonym for Eftertanke

Eftertanke betyder overvejelse. Hvordan bruges ordet eftertanke? Ordet eftertanke bruges som regel i midten af ​​en sætning og udtales som det staves. Det kan …

Beskrivelse og synonymer for ordet Eftertanke

stof — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Søgning på “stof” i Den Danske Ordbog. … med bestemte egenskaber et stof kan fx beskrives som fast, flydende eller luftformigt under … Synonym materiale.

flydende,a — Den Danske Ordbog – ordnet.dk

Søgning på “flydende,a” i Den Danske Ordbog. … sig og glide forholdsvis langsomt hen over et område om væske eller andet flydende stof … Synonym strømme.

Krydsord ordbog / Dansk kryds og tværs ordbog / krydsord.net

Krydsord ordbog til løsning af kryds og tværs. Krydsordsordbog til opslag af løsninger.

Keywords: flydende stof synonym