Kviktest tørring åbningstider

COVID19: Se oversigt over test-steder i Region Midtjylland

COVID19: Se oversigt over test-steder i Region Midtjylland – Region Midtjylland

Find adresser og åbningstider til teststeder for Coronavirus i Region Midtjylland. Find teststeder til både PCR-test og hurtigtest.

Borgere kan gratis blive testet for at få svar på, om de aktuelt er smittet med corona (Covid-19).

Coronavirus: Teststeder og åbningstider – Region Midtjylland

16. jan. 2023 — pinsedag d. 24. maj. Du kan som altid finde teststeder og åbningstider her: https://www.hedensted.dk/corona-test.

Find adresser og åbningstider til teststeder for Coronavirus i Region Midtjylland. Find teststeder til både PCR-test og hurtigtest.

Kviktest i Tørring flytter til… – Hedensted Kommune – Facebook

30. nov. 2021 — Kviktest åbner i Tørring og nye åbningstider i Hornsyld Fra i morgen, onsdag den 1. december, bliver det muligt at få en kviktest i …

Kviktest åbner i Tørring og nye… – Hedensted Kommune

Falck tilbyder både covid-kviktest og PCR-test mod betaling i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i Kastrup. Og du får hurtigt svar på prøven.

Bliv testet for Covid-19 mod betaling – Falck

Bliv testet for Covid-19 mod betaling

Her kan du finde de aktuelle smittetal, links til lokale teststeder og vaccinationer samt følge med i hvad corona-epidemien betyder for kommunens drift.

Falck tilbyder både covid-kviktest og PCR-test mod betaling i Billund Lufthavn og Københavns Lufthavn i Kastrup. Og du får hurtigt svar på prøven. Læs mere her.

Corona – Hedensted Kommune

30. nov. 2021 — Fremover vil der i Tørring være åbent for kviktest på Aagade 31 ved Kanoudlejningen. Centeret vil have åbent i dagene mandag, onsdag, fredag og …

Her kan du finde de aktuelle smittetal, links til lokale teststeder og vaccinationer samt følge med i hvad corona-epidemien betyder for kommunens drift.

Tredje kviktestcenter åbner i Hedensted Kommune

Tredje kviktestcenter åbner i Hedensted Kommune: Får indvirkning på åbningstiderne i Hornsyld | ugeavisen.dk

11. dec. 2021 — Åbningstiden er kl. ni til 19 mandag, onsdag, fredag og søndag. Man kan også blive kviktestet i Hedensted, Tørring og Hornsyld.

Tørring: Borgerne i Tørring og omegn har i nogle uger efterspurgt et kviktestcenter i den vestlige del af Hedensted Kommune. Onsdag 1. december får de så en tidlig julegave på corona-ønskelisten.

Comeback til kviktest i Juelsminde: Åbner teststed på mandag

Comeback til kviktest i Juelsminde: Åbner teststed på mandag | ugeavisen.dk

Åbningstiden er kl. 9-16, og der skal bestilles tid på forhånd på coronaprover.dk. Aldersgrænsen i Tørring og Juelsminde er 12 år, mens der i Hedensted kan …

Juelsminde: Fra mandag, 13. december, kan man igen blive kviktestet i Juelsminde.

Få en kviktest for coronavirus i Hornsyld | hsfo.dk

På kortet nedenfor finder du et overblik over alle PCR-teststeder i Danmark. Se kort over teststeder og åbningstider. 30 testcentre i Danmark. Se alle centre

Hornsyld: Fra mandag 1. februar kan man få en kviktest for coronavirus på Skolen i Midten på Nørremarksvej 3 i Hornsyld, oplyser Hedensted Kommune.

Overblik over teststeder og åbningstider – Danske Regioner

Danske Regioner – Overblik over teststeder og åbningstider

På kortet nedenfor finder du et overblik over alle PCR-teststeder i Danmark.

Keywords: kviktest tørring åbningstider