Normal skede

Kvindelige kønsorganer – Patienthåndbogen på sundhed.dk

Skeden er et meget elastisk blødt rør. Røret er ikke “åbent”, med mindre du fx har en finger oppe eller har samleje. Normalt klapper rørets vægge sammen og …

Ser min skede normal ud? – AdamogEva.dk

Ser min skede normal ud?: AdamogEva.dk

Mange piger er usikre på, om de ser rigtige ud forneden. Her kan du læse om skedens normale udseende og funktioner, så du ikke behøver at bekymre dig.

Kære brevkasse. Jeg er en ung pige, der har været i seng med én fyr. Vi er ikke længere kærester og det er omkring et år siden. Jeg gik rundt i den forvisning om, at jeg så helt normal ud ved mine kønsorganer og at jeg nu, hvor jeg har haft sex et par gange, også havde en normal skede.

Men, for nylig var jeg oppe hos min læge for at få lavet et rutinetjek i.f.m celleforandringer. Det var min første underlivsundersøgelse, og jeg synes det gjorde ret ondt. Jeg sagde, at det gjorde ondt, og min læge sagde, “hmm, det plejer det ellers normalt ikke at gøre”. Og så sagde hun efterfølgende, at jeg var ret “stram”.

Måske virker det fjollet, men jeg gik derfra og følte mig forkert og på en eller anden måde “underudviklet” i forhold til min alder. Jeg føler kort sagt, at jeg er forkert og at min skede er strammere end alle andre pigers på min alder.

Jeg har kigget på mig selv i et spejl, og min skedeåbning er ca. svarende til en fingerspids, og jeg kan få 2 fingre op – vel og mærke når jeg ikke er ophidset. Dog kan jeg tydeligt mærke skedevæggen omkring mine fingre. Mit spørgsmål er nok, hvor “stor” en normal skede er? Jeg ved godt, at det kan variere meget, men med jeres mange års erfaring kan I måske berolige mig lidt, eller give nogle eksempler på forskellige størrelser på en “normal” skedeåbning..?

Håber sådan, at jeg får et svar fra jer:)

Mange hilsner

Sofie, 20+

Hvor stor er skeden, og hvordan ser den ud? – AdamogEva.dk

Hvor stor er skeden, og hvordan ser den ud?: AdamogEva.dk

Skeden er et elastisk ”hylster”, som starter efter skedeåbningen. Skeden er ca. 8-10 cm. dyb, men bliver længere, når man bliver seksuelt ophidset. Den kan også …

Mange piger er usikre på, om de ser rigtige ud forneden. Her kan du læse om skedens normale udseende og funktioner, så du ikke behøver at bekymre dig.

Fissen | Bliv klogere på det kvindelige kønsorgan – Sexlinien

Fissen | Bliv klogere på det kvindelige kønsorgan

25. nov. 2016 — Skeden er ca. 7-10 cm dyb. Men når den bliver opstemt, kan den udvide sig 200 %. Jo mere opstemt du bliver, jo mere vil din skede …

Fissen begynder ved den åbning, der findes mellem en piges indre kønslæber og er ca. 8-10 cm. dyb.

8 utrolige ting, du med garanti ikke vidste om dit underliv – iForm

8 utrolige facts om din skede | I FORM

Jeg er en 17-årig pige og jeg har prøvet at give mig selv finger før. Det er bare sådan, at jeg føler min skede er unormal? Min ene skedevæg eller hvad det nu …

For mange er det kvindelige kønsorgan et mysterium, man ikke snakker om. Det er en skam! Skeden er nemlig i stand til de mest utrolige ting, se selv her.

Er min skede unormal? – BørneTelefonen

Er min skede unormal?

Udover mælkesyrebakterier omfatter normalfloraen også Streptokokker, Gardnerella vaginalis og – hos hver 3. kvinde – gærsvampen Candida albicans. Symptomer og …

Infektioner i skeden – øget udflåd er tegn på ubalance

9. nov. 2017 — vagina, kvinde, underliv, skede, rør, følsom, klitoris, fisse, … Kvinderne er i tvivl om, hvorvidt deres vulva ser normal ud, da de ikke …

Hvis dit udflåd ændrer lugt, farve eller konsistens kan det være tegn på infektion i skeden. Læs om årsager og behandling af en række infektioner i skeden.

Mange kvinder ved ikke, hvordan de ser ud forneden. Få en …

Mange kvinder ved ikke, hvordan de ser ud forneden. Få en guidet tour i din vagina

Den normale pH-værdi i skeden bør ligge under 4,5. Hvis denne stiger, er der meget større risiko for, at infektioner som bakteriel vaginose og …

Vaginaen er den mest fantastiske konstruktion på kroppen. Få en guidet tour i dit underliv, så du kan lære din vulva og vagina bedre at kende.

Lær om intimpleje – Hold din skede sund – Multi-Gyn

Lær om intimpleje – Hold din skede sund

bakteriel vaginose. What is vaginal pH? Hvad er en normal pH i skeden? En normal pH-værdi i …

Vil du have en frisk og irritationsfri skede? Vores vejledning til intimpleje fortæller dig alt, hvad du har brug for at vide om intimpleje.

Genopret pH-balancen i din skede – Multi-Gyn

Genopret pH-balancen i din skede – bedste behandlinger mod ubalance

Tror du, at pH-balancen i din skede kan være lidt forkert? Find ud af, hvordan du kan genkende en ubalance, årsagerne og de bedste behandlinger for ubalance i pH-værdien i din skede.

Keywords: normal skede